Finalisti ankety Learning & Development Awards 2021

Kategória Lektor roka

profilová fotka

Ľubica Takáčová Víťazka kategórie

Blog: Spoznajte Ľubicu Takáčovú, finalistku v kategórii Lektor Roka 2021

Lektorka a autorka úspešných sebarozvojových nástrojov, ktorá neustále hľadá nové inšpirácie a rada školí zvedavých ľudí s otvorenou mysľou. Tých sprevádza témami tímovej dynamiky a koučingu, facilitačnými technikami, riadením fúzie a tímu z pohľadu lídra a témami spojenými s rozhodnutiami na životných križovatkách ako je mentoring, succession planning či kariérne posuny na líderských pozíciách. Je pre ňu dôležité budovať dlhoročné, pevné a harmonické vzťahy ako vo svojej rodine, tak i vo svojom pracovnom tíme, ktorý vytvorila pod značkou Life Up.

profilová fotka

Beata Brosková

Blog: Spoznajte Beatu Broskovú, finalistku v kategórii Lektor Roka 2021

Špecialistka na vizuálne zaznamenávanie a lektorka s vášňou pre leadership a prezentačné zručnosti, ale aj growth mindset. Ako správny extrovert si užíva najmä chvíle strávené medzi ľuďmi. Tých zažíva viac než dosť na svojich školeniach, kde sa venuje témam, ktorými sa usiluje robiť tento svet lepším a krajším a v ktorých svojou energiou a nadšením účastníkov nie len vzdeláva, ale i mení ich postoj a motiváciu. Ak ste človek, ktorý sa nebojí otvorene zdieľať svoje skúsenosti s ostatnými a radšej hľadáte spôsoby, ako niečo zmeniť než dôvody, prečo to nejde, nepochybne si budete s Beatou rozumieť.

profilová fotka

Martina Georgievová

Blog: Spoznajte Martinu Georgievovú, finalistku v kategórii Lektor Roka 2021

Tvorivá lektorka a odborná konzultantka, ktorá sa vníma najmä ako trénerka mäkkých zručností. Aktívne pracuje s ľudským potenciálom a skupinovým flow. Rada sa vystavuje spätnej väzbe na výcvikoch tréningových zručností, tvorí a realizuje školenia pre manažérov i rádových zamestnancov a skupiny, ktoré trénuje, jej už nejedenkrát prirástli k srdcu. Dokáže veľmi silne vnímať dynamiku skupiny a vytvoriť tréning, cvičenie či praktický príklad takmer na čokoľvek. Keď ju však stretnete mimo práce, dokáže vás prekvapiť svojou melancholickou stránkou aj občasným sarkastickým humorom.

Kategória Kouč Roka

profilová fotka

Klára Giertlová Víťazka kategórie

Blog: Predstavujeme Kláru Giertlovú, finalistku v kategórii Kouč Roka 2021

Kvalifikovaná andragogička s psychoterapeutickým vzdelaním a medzinárodne certifikovaná koučka PCC, ktorá je považovaná za priekopníčku koučovania na Slovensku. Založila Slovenskú asociáciu koučov a slovenskú pobočku ICF, vedie kurzy koučovania a flexibilne sa prispôsobuje potrebám svojich klientov, pričom stále zostáva sama sebou. Je autorkou metodiky natívnych rozhovorov, ktorú využíva pri budovaní koučovacej kultúry v organizáciách. Vyznáva filozofiu jednoduchosti a prirodzenosti, na ktorej vybudovala jedinečné koučovacie stredisko v tichom lesnom prostredí Tajova.

profilová fotka

Zuzana Valábková

Blog: Predstavujeme Zuzanu Valábkovú, finalistku v kategórii Kouč Roka 2021

Profesionálna koučka s certifikáciou PCC a certifikovaná supervízorka, ktorá nekoučuje tému, problém či človeka, ale koučuje vždy s človekom v téme, ktorá je pre neho dôležitá. V koučovacom prístupe našla to, čo jej v práci vždy chýbalo. Do dnešného dňa pomohla už tisíckam ľudí, aktívne podporuje komunitu koučov, tvorí rozvojové pomôcky, vedie podcasty a sprevádza kolegov na ceste ku koučovaciemu majstrovstvu. Venuje sa ľuďom a organizáciám, ktorí sú ochotní objavovať, experimentovať a rásť a vďaka svojej odvahe a vytrvalosti dokázala popri výchove 10 detí rozbehnúť úspešný biznis CoachAgency.

profilová fotka

Silvia Gallová

Blog: Predstavujeme Silviu Gallovú, finalistku v kategórii Kouč Roka 2021

Certifikovaná koučka MCC, mentorka, trénerka a supervízorka koučov a vzdelávacích a manažérskych profesií, ktorá sa zaoberá vzdelávaním koučov, individuálnym i skupinovým koučingom v podnikaní, neziskových organizáciách i medzinárodných firmách. Vždy mala pocit, že koučing je pre ňu viac ako profesia. Vystihuje celý jej životný štýl, hodnoty a spôsob, akým bola vychovaná. Nerieši rozdeľovanie na biznis či life koučing a zameriava sa na transformáciu firemnej kultúry a prácu s lídrami v procese zmeny, pričom využíva psychodynamický a bodyterapeutický prístup.

Kategória Soft-skill firemný vzdelávací / rozvojový program Roka

logo

Employee Development Program (EDP) Víťaz kategórie
DXC Technology Slovakia

Blog: Finalista ankety LDA 2021: Employee Development Program spoločnosti DXC Technology Slovakia

Program zameraný na zvyšovanie motivácie ľudí na existujúcich a nových projektoch, udržanie talentu vo firme a prilákanie nových ľudí. Priniesol zlepšenie komunikácie a spolupráce medzi zamestnancami a rôznymi oddeleniami a prispel k vytvoreniu spoločnej vízie, misie a hodnôt, ktorým zamestnanci rozumejú a sú vykonateľné na lokálnej úrovni, pričom slúžil ako inšpirácia pre podobné programy, ktoré spoločnosť začala poskytovať aj na EMEA úrovni.

logo

Culture of change
Súkromná stredná odborná škola DSA v Trnave

Blog: Finalista ankety LDA 2021: Rozvojový program Culture of Change realizovaný v SSOŠ DSA v Trnave

Program zameraný na rozvoj a zlepšenie komunikačných, kooperatívnych, tímových a kreatívnych zručností u pedagógov, ktorí absolvovali niekoľko desiatok hodín školení inovatívnych mäkkých zručností a naďalej sa v týchto témach kontinuálne vzdelávajú. Následne všetky nadobudnuté poznatky aplikujú do vzdelávacieho procesu a odovzdávajú žiakom s cieľom vychovať komunikačne zdatných, zodpovedných tímových hráčov pre ich ďalší profesný a osobný život.

logo

Posilnenie odolnosti rozvojom emočnej inteligencie tímu
Hospic milosrdných sestier v Trenčíne

Blog: Finalista ankety LDA 2021: EmotionLab realizovaný v Hospici Milosrdných sestier v Trenčíne

Program zameraný na posilnenie kľúčových kompetencií potrebných pre prácu v hospicovej starostlivosti ako efektívna spätná väzba, zvládanie konfliktov či asertivita, posilnenie odolnosti v záťažových situáciách a osvojenie si nových efektívnych prístupov pri budovaní emočnej inteligencie interdisciplinárneho tímu pomocou workshopov, tréningov a individuálneho koučingu.